Reactie plaatsen

Reacties

Camiel
2 maanden geleden

Super behandeling gehad, van harte aan te raden. Ik ben al een aantal malen terug geweest en zeker van plan om nog vaker te komen!

Rob
2 jaar geleden

Inmiddels 3 fijne behandelingen gehad en mijn voeten voelen als nieuw. Georgiana is echt een professional en is ook nog eens heel gezellig in de omgang. Ik ga hier zeker nog wel vaker naar toe!

Pauwels Nicole
2 jaar geleden

Nadat ik 4 weken geleden voor het eerst een pedicure behandeling kreeg waren deze keer mijn vingernagels aan de beurt.
Georgiana vijlde ze mooi in vorm, deed er een versteviger op en eindigde met een mooi kleurtje.

Net zoals mijn positieve ervaring toen ze mijn voeten/nagels behandelde ging het ook nu.
Ik ben zo blij, blijf maar kijken naar mijn mooi verzorgde nagels, ik voel ook het verschil, mijn nagels zijn veel steviger en scheuren niet meer in .
Dankjewel Georgiana voor je professionele en aangename manier van werken, ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak !

Pauwels Nicole
2 jaar geleden

Vorige week ging ik voor het eerst in mijn 61 jarig leven naar de pedicure.
Ik had altijd al moeilijke teennagels, ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om ze professioneel te laten behandelen.
Georgiana is een heel lieve vrouw, die luistert naar je voetprobleem en ze ook verhelpt, lang geleden dat mijn voeten (nagels) nog zo goed voelden.
Ook de klovenzalf waarvan ik wat meekreeg om uit te proberen voelt zo goed.
Volgende keer laat ik ook mijn vingernagels verharden die heel makkelijk inscheuren, ik heb vertrouwen in Georgiana en dat voelt heel goed :)

Serge
2 jaar geleden

Fijne behandeling gehad met een duidelijke uitleg echt perfect!!...Fijne omgeving,En sympathiek echt een aanrader!!!

Dré Bollen
2 jaar geleden

Mijn niet al te jonge voeten heeft Georgiana reeds diverse fijne behandelingen gegeven. Dat geeft mij telkens een goed en gemakkelijk gevoel bij het lopen. 👌

Johanneke Smolenaers
2 jaar geleden

Heel de zomer op slippers gelopen, afzien voor mijn voeten. Maar door haar pedicure behandeling zien ze er weer mooi en schoon uit. Bij andere pedicures was dat vaak niet zo. Blij mee!!

Liliane Malherbe
2 jaar geleden

Heb de heerlijkste behandeling ooit aan mijn voeten gehad! Georgiana vertroetelt je en even later loop je op nieuwe zooltjes!!
Een aanrader!! Van Kleef pedicure, Baarle Nassau

Louise
2 jaar geleden

Ik ben inmiddels vaste klant bij Van Kleef Pedicure. Georgiana is heel vriendelijk en neemt de tijd voor je. Na de behandeling zien mijn voeten er altijd weer super verzorgd uit. Ook de gellak blijft lang zitten. Een bezoek is altijd een cadeautje aan mezelf

Johan van Breda
2 jaar geleden

Georgiana is een pro, had een ingegroeide nagel die zij snel heeft verholpen, liep als een kievit de gezellige praktijk uit. Tevens is Georgiana een gezellige, kreeg meteen goede koffie en ze nam echt de tijd! Ik kom weer terug